MUSTIKKAJÄÄTELÖ

MUSTIKKAJÄÄTELÖ

Kahdelle Raaka-aineet: -jäisiä Mustikoita 2 dl -Vaniljakastiketta. Vaniljakastikkeeseen: 3keltuaista Makeutus(stevia sweet crystal) 0,5 dl Vaniljajauhe 0,5 tl Kermaa 1,5 dl Voita 100g valmistusohje: – laita muut paitsi voi kattilaan. -sekoita hiljalleen kunnes kastike jäykistyy. -lisää voi ja anna sulaa joukkoon. -hämmennä koko ajan. -anna jäähtyä ja laita jääkaappiin. (P.s niin ihanaa että tän vois juoda!…

LOHIVIETTELYS

LOHIVIETTELYS

Ihana herkku grilliruuan kaveriksi! Raaka-aineet:-keitetty muna 1 kpl-savustettua lohta 100g-suolaa 1/2 tl-kermaa 1/2 dl-juustoa 50g-voita 2rkl-kukkakaalia 1/3 pienestä Valmistusohje:-pilko kukkakaali ihan pieniksi paloiksi ja laita kattilaan. vettä sen verran että juuri ja juuri peittyy. keitä täysin kypsäksi saakka.-kaada vesi pois-lisää suola ja  voi.-lisää juusto raastettuna ja anna sen sulaa.-lisää kerma -pilko muna pieneksi ja lisää se-paloittele…

NOPEA TÄYTEKAKKU

NOPEA TÄYTEKAKKU

10 ANNOSTA Tämä oli hyvä ja nopea! Eikä tule kuiva vaikka ei kostuta erikseen pohjaa. Raaka-aineet pohjaan: Munia 6 kpl Makeutusta ½ dl ( stevia sweet crystalia) mantelijauhoa 2 dl Vanilljajauhetta ½ tl Leivinjauhetta 1 tl Valmistusohje: Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi sähkövatkaimella. Sekoita kuivat ainekset keskenään ja lisää ne munasokeri seokseen nopeasti sekoittaen….

KESÄN ENSIMMÄINEN RAPARPERIPIIRAKKA

KESÄN ENSIMMÄINEN RAPARPERIPIIRAKKA

16 palaa Kesän eka raparperipiirakka maistuu aina parhaalta! Tässä piirakassa on noin 2 g hh per pala joten vaikka raparperi ei hiilareiden puolesta paras ole niin varmasti kaikille palanen silloin tällöin mahtuu mainiosti mukaan ruokavalioon ?Tästä tulee ohut kun tekee pellillisen eli jos haaveilet paksusta, niin tee suosiolla isompi taikina ja paista pidempään.Jos haluat vaniljakastikkeen…

MEHEVÄ MUSTIKKAPIIRAKKA

MEHEVÄ MUSTIKKAPIIRAKKA

10 palaa RAAKA-AINEET: Voita 100 g Munia 2 kpl Mustikoita 3 dl Kermaa 0,5 dl Leivinjauhetta 1tl Vaniljajauhetta 1 tl Kermaviilia 200 g Karppisokeria 1 dl Mantelijauhoa 3 dl Kookosjauhoa 0,5 dl VALMISTUSOHJE: – Voitele piirakkavuoka. – Sulata voi ja lisää siihen 0,5dl karppisokeria sekä 1 muna ja kerma. – Sekoita leivinjauhe, kookosjauhot ja mantelijauhoista…

SITRUUNAINEN KETOKUIVAKAAKKU

SITRUUNAINEN KETOKUIVAKAAKKU

17 palaa Raaka-aineet: Munia 3 pientä / 2 isoa Turkkilaista jugurttia 1,5 dl Sitruunamehua 0,5 dl Voita 100 g Vanilja uutetta 1 tl Vanilja jauhetta 0,5 tl Mantelijauhoa/ mantelijauhetta 2 dl Kookosjauhoa 2 dl Stevia/ erytritoli 50 g Ripaus suolaa Leivinjauhetta 0,5 tl Soodaa 0,5 tl Psylliumia 1 tl Valmistusohje: – Aloita voitelemalla kakkuvuoka ja…

MIKROLEIPÄ

MIKROLEIPÄ

1 kappale Raaka-aineet: Muna 1kpl Voita 2 rkl Ripaus suolaa Kookosjauhoa 1 rkl Pellavansiemenrouhetta 1 rkl Mantelijauhoa 3 rkl Valmistusohje: – Sulata voi – Mittaa kuivat aineet toiseen kippoon ja lisää ne sekä muna voin joukkoon. – Kaikki sekaisin ja esim murokulhoon ja mikroon 1,5 min täydellä teholla. – Kumoa ja anna jäähtyä. – Halkaise…

KUOHKEA SUKLAAMOUSSE

KUOHKEA SUKLAAMOUSSE

4 annosta Raaka-aineet: kermaa 1 dl ranskankermaa 2 dl levy 86% suklaata Munan keltuainen 1 kpl vaniljajauhetta ripaus makeutukseksi hieman vaniljauutetta Valmistusohje: – Vatkaa kerma sähkövatkaimella – lisää sinne sulatettu suklaa ja ranskankerma – lisää keltuainen ja vaniljat. – sekoita viellä nopeasti sähkövatkaimella. – maistele ja lisää halutessasi makeutusta, esim stevia sweet crystalia. – lusikoi…

PIENET KETOMUNKIT

PIENET KETOMUNKIT

20 KPL Nämä ketomunkit voi valmistaa turvallisesti uunissa! Tässä ohje siihen, mutta halutessasi voit myös uppopaistaa halutessasi nämä perinteiseen tyyliin. Raaka-aineet: Munia 2 Voita 50 g Ranskankermaa 1dl Pofiberiä ¼ dl Kookosjauhoa ¾ dl Mantelijauhoa 2 dl Makeutusta 1/2 dl (stevia sweet crystal) + munkkien sokerointiin. Psylliumia 2 rkl Leivinjauhetta 2 tl Kardemummaa 1 tl…

KETOVOHVELIT

KETOVOHVELIT

6 KPL Raaka-aineet: Munia 3 kpl Kermaa 1,5 dl Mantelijauhoa 2,5 dl Voita 30 g Valmistusohje: – Riko huoneenlämpöiset munat. – Lisää joukkoon kerma ja mantelijauhot. – Sulata voi ja kaada joukkoon. – Sekoita kunnolla käsivispilällä. – Anna hetken taikinan levätä. – Paista vohveliraudalla ja nauti suolaisten tai makeiden täytteiden kera <3 
Makrot koko satsiin:…