TÄYTETYT TOMAATIT

TÄYTETYT TOMAATIT

Loistava lisuke pihvien kanssa! Raaka-aineet: Tomaatteja Tuoretta basilikaa Vuohenjuustoa valmistusohje: pese tomaatit, koverra niistä kanta pois ja ota kaikki sisukset talteen, voit hyödyntää ne muussa ruuassa. laita tomaatttien sisälle pohjalle ja reunoille tuoretta basilikaa Täytä vuohenjuustolla. Toki muutkin juustot käy! Paista 175 asteessa kunnes juusto on pinnalta saanut sopivasti väriä, sillon tomaatitkin on sopivasti pehmentyneet….

VANILJAPASHA

VANILJAPASHA

4 Annosta En koskaan oo tykännyt kaupan pashasta, mutta sitten päätin tehdä oman version kokeilemalla niistä aineksista mistä tykkään ja mitä sattui kaapissa olemaan. Viime vuonna oli joku sitruunajuttu, mutta tästä tulikin niin hyvää että pakko se on jakaa ohje teillekkin! Ja jos jo pashaa teit tai et enää täksi pääsiäiseksi kaipaa herkkuja niin tää…

HELPPO SITRUUNAINEN KETOJUUSTOKAAKKU ILMAN UUNIA

HELPPO SITRUUNAINEN KETOJUUSTOKAAKKU ILMAN UUNIA

10palaa. Raaka-aineet: Voita 60 g Mantelirouhetta 100 g Kermaa 2 dl Maustamatonta tuorejuustoa 100 g Mascarpone 150 g Aitoa vaniljajauhetta 1 tl Stevia nestemäinen 1/2 tl  Sitruunan mehu 1/2 sitruunasta Liivatelehtiä 2 kpl Raastettua sitruunan kuorta 1 tl Valmistusohje: – Sulata voi ja sekoita siihen mantelirouhe. – Levitä seos vuuan pohjalle. – Sekoita täyte: tuorejuustot ja…

SAVULOHITÄYTTEISET MUNAT

SAVULOHITÄYTTEISET MUNAT

kahdelle Raaka-aineet: Munia 3 kpl Savulohta 100g Savuporo tuorejuustoa 100g Herbamarea Tilliä Valmistusohje: – Keitä munat. Itse keitin 10min. – Halkaise ne ja poista keltuaiset. Varo ettei muna hajoa. – Muussaa haarukalla keltuaiset ja lisää sinne savulohi ja tuorejuusto, mausta herbamarella makusi mukaan. – Täytä munat ja ripottele pinnalle hieman tilliä. Makrot koko satsiin: Hiilarit:…

SITRUUNAPIIRAKKA

SITRUUNAPIIRAKKA

10 Palaa Raaka-aineet: pohjataikinaan: mantelijauhoa 2 dl kookosjauhoa 1 dl leivinjauhetta 2 tl Vaniljajauhetta 1 tl Kanelia 1 tl Makeutusjauhetta 1 rkl (stevia sweet crystal) Munia 2 kpl Voita 80 g Kermaa 2 dl täytteeseen: ½  sitruunan mehu ( n.1/2 dl) yhden sitruunan kuoriraaste makeutusjauhe 2 rkl tai maun mukaan (stevia sweet crystal) Ranskankermaa 150…

KETOILIJAN MANTELILEIPÄ

KETOILIJAN MANTELILEIPÄ

6 KPL Raaka-aineet: Munia 2 kpl Turkkilaista jugurttia 2 rkl Psylliumia 2 tl Mantelijauhetta 1,5 dl Leivinjauhetta 2 tl Juustoraastetta 150 g Seesaminsiemeniä 3 rkl Valmistusohje: – Vatkaa munat ja lisää siihen jugurtti. – Sekoita kuivat ainekset ja lisää ne muna-jugurtti seokseen. – Lisää juustoraaste – Lusikoi pellille kuusi kekoa ja muotoile  niistä pyöreitä, jätä…

OMENAPAISTOS

OMENAPAISTOS

YKSI ANNOS raaka-aineet: Voita 2 rkl Omenaa pieni 1/2 Mantelijauhoa 1 rkl Mantelirouhetta 1 rkl Kookoshiutaletta 1 tl Kanelia 1/2 tl Vaniljajauhetta 1/2 tl Turkkilaista jugurttia 2 rkl Mascarponejuustoa 2 rkl Valmistusohje: – Kuori, pilko ja paista omena pannulla voissa, lisää kaneli sekä mantelijauho, mantelirouhe ja kookoshiutale. – Paista jotta hieman ruskistuu. – Sekoita turkkilainen…

KETOILIJAN HELPPO MAKARONILOOTA

KETOILIJAN HELPPO MAKARONILOOTA

Kuudelle Raaka-aineet: Naudan jauhelihaa 400 g Raejuustoa 600 g Kermaa 2 dl Vettä 1/2 dl Munia 4 kpl Mausteet: suola , paprikajauhetta, currya, kolmen pippurin seosta, herbamarea Valmistusohje: – Paista jauheliha ja mausta se reiluin maustein mieleiseksesi. Mausteita saa olla reilusti. – Kaada uunivuokaan raejuustot ( valuta neste pois, jos tarpeen) ja lisää jauheliha sinne ja…

KUKKAKAALIMUUSIA JA PAISTETTUA MAKKARAA

KUKKAKAALIMUUSIA JA PAISTETTUA MAKKARAA

koko perheelle maistuva pikaruoka! Raaka-aineet: Kukkakaali pieni Voita 30 g Suolaa maun mukaan Makkaraa 300 g (huiluntuhti 3 kpl) Valmistusohje: Pilko kukkakaali ja höyrytä pehmeäksi. lisää voi ja suolaa. soseuta sauvasekoittimella. Lisää tarvittaessa suolaa. Kuori ja pilko makkarat. Paista ne voissa pannulla. Kippaa muusin joukkoon, sekoita. Valmis! Makrot koko satsiin: Hiilarit: 10,3 g Rasvat: 103…

KAALIMUUSI

KAALIMUUSI

iso satsi, lisukkeeksi riittää n.10 annokseen. Raaka-aineet: -voita 20g – keräkaali 1 kpl -suolaa maun mukaan -kermaa 1 dl -vettä 1 dl -koskenlaskija ruoka 1 dl Valmistusohje: -pilko kaali -paistetaan voissa ja -haudutellaan pehmeäksi kannen alla välillä hämmentäen. -lisätään suolaa reilusti -lisätään kerma, vesi ja koskenlaskija -kun on varmasti pehmeäksi haudutettu niin sauvasekoittimella sileäksi. -maustetaan…