ÖVERISUKLAAKAAKKU

ÖVERISUKLAAKAAKKU

12 palaa Kaakku sinulle joka rakastat suklaata kaikista eniten! Tämä oli tilauskakku ja asiakkaan toive oli minttusuklaa. Se on 70% joten myös hiilareita ”normaalia” enemmän meille ketoilijoille. Mutta juhlapäivänä sopii varmasti ihan kaikille! Tässä koko kakussa reilu 100g hiilareita joten ei per pala jää kuin vajaa 10g. Kaloreita tässä kakussa sen sijaan on paljon reilummin,…

NOPEA PELTILEIPÄ

NOPEA PELTILEIPÄ

Tämä nopea leipä valmistuu helposti uunipellillä. Käyttämäni vuoka oli noin puolet uunipellistä, joten jos haluat koko pellin kokoisena on taikina tehtävä tuplana vähintään. Voit valita tähän mitä siemeniä haluat. Käytän itse yleensä ainakin auringonkukansiemeniä ja kurpitsansiemeniä, tässä lisäksi myös pinjansiemeniä. 8 palaa Raaka-aineet: munia 2 kpl mantelijauhoa 1 dl pellavansiemenrouhetta 1 dl täysmaitoa 1 dl…

HELPPO MUSTIKKAPIIRAKKA

HELPPO MUSTIKKAPIIRAKKA

5 pientä vuokaa Käytin soodaa koska leivinjauhe oli loppu 😀 Hyvin onnistu! Tästä voit tehdä myös yhden ison vuuallisen mustikkapiirakkaa. Parhaiten tähän mielestäni sopii stevia sweet crystal makeutukseksi kun sen jauhaa ensin tomuksi. superhyvää lämpimänä kylmän jäätelön kanssa! Raaka-aineet pohjaan: Voita 80 g Mantelijauhoa 2 dl kookosjauhoa 1 dl makeutusta 0,5 dl muna 1 kpl…

MUSTIKKAKUKKO

MUSTIKKAKUKKO

pieni vuoka 13cm x 13 cm Tästä riittää lisukkeiden kera jopa neljälle jolloin hiilareiden määräkin alle 4g per annos! Raaka-aineet: Taikina: Mantelijauhoja 1 dl Pellavansiemenrouhetta 1 dl Makeutusainetta 1 rkl (stevia sweet crystal) Voita 50g Täyte: +mustikoita 1-1,5dl Valmistusohje: -Voi sulatetaan -lisätään sekoitetut jauhot ja makeutus joukkoon. -kunnolla sekaisin ja taikina kelmun sisään ja jääkaappiin….

TEELEIVÄT

TEELEIVÄT

5 kpl Raaka-aineet: Munia 3 kpl Pofiberiä 1 dl Seesaminsiemeniä 1 dl Leivinjauhetta 1 tl Psylliumia 1 tl Ripaus suolaa Juustoraastetta 80 g Valmistusohje: – Sekoita kaikki aineet keskenään. – Laita viisi kekoa paperoidulle uunipellille ja tee niistä mahdollisimman littania, töki haarukalla reikiä. – Paista 200 asteessa noin 10 minuuttia, mutta ota pois kun ovat…

HILLO-JUUSTOKAKKU

HILLO-JUUSTOKAKKU

14 Annosta. Raaka-aineet: Pohjaan: voita 100g Mantelijauhoa 4 dl Makeutusta ½ dl (stevia sweet crystal) munia 1 kpl Täytteeseen: Hilloa n.1 dl ( raparperihillo, siihen ohje erikseen) https://paulanketo.fi/lisukkeet/raparperihillo/ munia 3 kpl Maustamatonta tuorejuustoa 300g (philadelphia) Mascarponea 250g Ranskankermaa 250g Vaniljauutetta 1 rkl makeutusainetta ½ dl ( stevia sweet crystal) Valmistusohje: – laita irtopohjavuuan pohjalle leivinpaperi…

RAPARPERIHILLO

RAPARPERIHILLO

VALMISTA HILLOA N.5 dl Raaka-aineet: Pilkottua raparperiä 8dl Vettä 1 dl Makeutusaine 2 rkl (stevia sweet crystal) Chian siemeniä 3 rkl Valmistusohje: -Pilko raparperit ja laita kattilaan. -Lisää vesi ja anna kiehua hiljalleen kunnes ovat pehmeitä. -lisää makeutusaine ja sekoita -lisää siemenet ja anna niiden turvota. -soseuta sauvasekoittimella. – maista ja lisää tarvittaessa makeutusta. Jäi…

SUKLAISET MINIMUFFINIT

SUKLAISET MINIMUFFINIT

12 kpl RAAKA-AINEET:munia 1kplvoita 50gvaniljauutetta 1 tlvaniljajuhetta 1tlmaapähkinävoi 2rklkarppisokeri 1tlmantelijauho 1dlsuolaa ripausleivinjauhetta 1tlhasselpähkinärouhe 1rklsuklaalevy 90g VALMSITUSOHJE:– sulata voi ja riko siihen muna ja lisää vaniljauute.– sekoita toisessa astiassa muut paitsi suklaa ja hasselpähkinärouhe.– lisää äsken sekoitetut kuivat aineet voi-munaseokseen.– sekoita kunnolla käsivispilällä tai ihan vaikka puuhaarukalla.– lusikoi taikina pieniin paperisiin muffinssivuokiin. Laitoin ite kaks päällekkäin…

VANILJAPANNACOTTA

VANILJAPANNACOTTA

1 annos Raaka-aineet: kermaa 2 dl Makeutusta 1 rkl (stevia sweet crystal) Vanilljatanko 1 kpl liivatelehti 1 kpl Valmistusohje: Kaada kattilaan kerma, lisää makeutus ja vaniljatangon siemenet ja tanko. Anna seoksen kiehua hetki hiljalleen ja lisää yksi liivatelehti paketin ohjeen mukaan joukkoon. Kaada seos haluamaasi astiaan ja laita jääkaappiin ja anna olla siellä kunnes hyytynyt…

MUSTIKKAJÄÄTELÖ

MUSTIKKAJÄÄTELÖ

Kahdelle Raaka-aineet: -jäisiä Mustikoita 2 dl -Vaniljakastiketta. Vaniljakastikkeeseen: 3keltuaista Makeutus(stevia sweet crystal) 0,5 dl Vaniljajauhe 0,5 tl Kermaa 1,5 dl Voita 100g valmistusohje: – laita muut paitsi voi kattilaan. -sekoita hiljalleen kunnes kastike jäykistyy. -lisää voi ja anna sulaa joukkoon. -hämmennä koko ajan. -anna jäähtyä ja laita jääkaappiin. (P.s niin ihanaa että tän vois juoda!…